В Г С К освојио зимски турнир у малом фудбалу

објављено у: Вести | 0

Спортски савез општине Велико Градиште по други пут заредом је организовао турнир у малом фудбалу. Учествовало је 22 екипе које су биле подељене у 4 групе. После одиграних 58 утакмица , где је виђен одличан фудбал, добили смо и победника турнира ФК  ВГСК из Великог Градишта.

У полуфиналним утакмицама виђен је одличан фудбал који је задовољио публику која је дошла у великом броју.

Прву полуфиналну утакмицу одиграле су екипе Љубиња и Сиракова, а победу је однела екипа Љубиња са 9:3 и пласирала се у финале.

Други полуфинални меч је одигран између екипа ВГСК и Полицијске станице, а ВГСК рутински дошао до победе од 8:3.

У утакмици за бронзану медаљу, састале су се екипе Сиракова и Полицијске станице. После изједначене игре у првом полувремену, Сираково је додало гас и сасвим заслужено долази до победе 5:2 и освајања 3.места.

У великом финалу између ВГСК и Љубиња, пред препуним трибинама, виђен је заиста фантастичан меч. Љубиње је повело, затим Градиштанци у самом финишу првог полувремена преокрећу резултат и на полувремену воде са 3:1. Екипа Љубиња је од старта другог полувремена напала Градиштанце, што су они искористили и брзим контранападима успевају да повећавају вођство до коначних 9:3.

ВГСК је сасвим заслужено освојио турнир, показао да су најспремнија екипа и приказао је на крају највише на овом турниру, одиграо најбоље када је било најпотребније.

Пехаре и медаље уручили су председник општине Драган Милић, заменик председника општине Слађан Марковић и директор ЈУСЦ Саша Бранковић.