Šahovski festival Srebrno jezero 2017

objavljeno u: Vesti | 0

Poštovani,

Srebrno Jezero je vrlo popularna destinacija za porodična letovanja i odmor a poslednjih godina privlači sve veću pažnju i od strane sportskih organizacija.
Pored veslača i odbojkaša, a zahvaljjujući investicijama u smeštajne kapacitete i prateću infrastrukturu, veliki proboj su ostvarili košarkaši u kampu Teo4 i šahisti na festivalu „Srebrno Jezero“.

Prošle sezone je održan jubilarni 10. po redu šahovski festival „Srebrno Jezero“. Tiho i nenametljivo, šahisti su pomerili početak turističke sezone desetak dana unapred, na drugu polovinu juna. U 2016.godini šahovski festival je privukao oko 600 gostiju koji su ostvarili oko 4000 noćenja. Festival takođe daje izuzetan doprinos međunarodnoj promociji „Srpskog mora“ jer je ove godine privukao goste iz čak 16 zemalja, uključujući daleke zemlje kao što su Norveška, Litvanija i Izrael.

Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite i dođete da zajedno ispratimo šahovske velemajstore u periodu od 18-25.06.2017. godine u hotelu Danubia i u kamin sali restorana Sidro svakog dana u periodu od 17 časova.