Шаховски фестивал Сребрно језеро 2017

објављено у: Вести | 0

Поштовани,

Сребрно Језеро је врло популарна дестинација за породична летовања и одмор а последњих година привлачи све већу пажњу и од стране спортских организација.
Поред веслача и одбојкаша, а захваљјујући инвестицијама у смештајне капацитете и пратећу инфраструктуру, велики пробој су остварили кошаркаши у кампу Тео4 и шахисти на фестивалу „Сребрно Језеро“.

Прошле сезоне је одржан јубиларни 10. по реду шаховски фестивал „Сребрно Језеро“. Тихо и ненаметљиво, шахисти су померили почетак туристичке сезоне десетак дана унапред, на другу половину јуна. У 2016.години шаховски фестивал је привукао око 600 гостију који су остварили око 4000 ноћења. Фестивал такође даје изузетан допринос међународној промоцији „Српског мора“ јер је ове године привукао госте из чак 16 земаља, укључујући далеке земље као што су Норвешка, Литванија и Израел.

Овим путем Вас позивамо да нам се придружите и дођете да заједно испратимо шаховске велемајсторе у периоду од 18-25.06.2017. године у хотелу Данубиа и у камин сали ресторана Сидро сваког дана у периоду од 17 часова.