Републичко такмичење средњих школа у малом фудбалу

објављено у: Вести | 0

После победе на окружном и међуокружном такмичењу, фудбалска екипе наше средње школе пласирала се на завршни турнир који је одржан у Караташу и Кладову 17. и 18. маја.

У конкуренцији осам најбољих екипа из целе Србије ( Косовска Митровица, Гњилане, Ниш, Инђија, Велико Градиште, Нови Сад, Чачак, Зрењанин), наши фудбалери постигли су велики успех.

Прву утакмицу смо играли са екипом Ниша коју смо изгубили са 2:4. Затим добијамо Косовску Митровицу 9:2 и Инђију 6:4 и као првопласирани у групи пласирали смо се у велико финале где нас је чекала средња школа из Чачка.

У веома неизвесној утакмици две подједнаке екипе, виђена је одлична фудбалска представа. После нерешеног резултата у регуларном делу утакмице 2:2, више спортске среће су имали Чачани и долазе до победе 4:5. Треће место је освојила школа из Зрењанина која је била боља од Нишлија 7:2.
Тиме је фудбалска екипа наше школе освојила друго место, сребрну медаљу и постигла заиста велики успех. Честитамо свим фудбалерима и професору Миoдрагу Тодоровићу.

Коначан пласман

 

  1. Чачак
  2. Велико Градиште
  3. Зрењанин
  4. Ниш