Републичко првенство средњих школа у одбојци

објављено у: Вести | 0

У Кладову се 22. и 23.марта 2017. године одржало Републичко првенство средњих школа у одбојци. Учествовало је 8 школа, а екипе су биле подељене у две групе. У А групи су биле школе из Великог Градишта, Љига, Београдске спортске гимназије и Ужица, а групу Б су чиниле средње школе из  Зајечара, Новог Сада, Косовске Митровице и Врања. По пропозицијама, првак групе је ишао директно у финале, а други из групе у борбу за бронзану медаљу.

Наши момци су првог дана играли два меча, а прву утакмицу са увек неугодним момцима из Љига. У врло неизвесној и тешкој утакмици, долазимо до јако битне победе која отвара врата борби за медаље. Истог дана добијамо и средњу школу из Ужица. У утакмици за финале игрли смо са Београђанима и одличном игром долазимо до победе и првог места у групи.

Финалну утакмицу смо играли са победником Б групе, а то је била школа из Новог Сада. У тој утакмици наши момци показују сав свој таленат, сјајном игром не дају Новосађанима никакве шансе да се нечему надају и долазе до победе од 2:0.

Још једном се показало да се тренутно најбоља школска одбојка игра у Великом Градишту, јер после Основне школе и наша Гимназија долази до титуле, а екипу је поново сјајно предводио професор и тренер Дејан Милановић.

 

П Л А С М А Н

 

  1. Велико Градиште
  2. Нови Сад
  3. Љиг
  4. Зајечар