Bravo za sve nas…

objavljeno u: Vesti | 0

Dan izazova je međunarodno priznata manifestacija. Kordinator je TAFISA – Svetska Asocijacija sporta za sve. U pitanju je dan aktivnog življenja u kojem se ne biraju najsposobniji.

Dan izazova je već tradicionalna, ali i međunarodno priznata i afirmisana manifestacija, čiju realizaciju kordinira TAFISA – Svetska asocjacija sporta za sve, a već dvadesetdve godine se obeležava kod nas. Kroz ovaj program se uključuje više gradova i opština u Srbiji.

Jednodnevna sportsko-rekreativna manifestacija ‘Dan izazova’ održana je 31.05.2017.godine i na teritoriji naše opštine, a centralni program realizovan je na pomoćnom terenu Fudbalskog kluba “ VGSK “, a ukupan broj od više od 1000 rekreativaca pokazuje da je manifestacija u potpunosti uspela. Program vežbanja je bio organizovan u našim obdaništima, školama, sportskim centrima, klubovima. Dan izazova je zamišljen kao dan rekreacije, sporta, igre, takmičenja i vežbanja radi promovisanja aktivnog i zdravog načina života. Veliko Gradište prvi  put organizuje ovu manifestaciju, a organizaciju ove prelepe manifestacije je odradio Sportski savez opštine Veliko Gradište. Grad partner sa kojim će se upoređivati procenat učešća je grad Zvečan.

Zahvaljujemo se svima na učešću, bilo nam je prelepo družiti se sa Vama ! ! !