Браво за све нас…

објављено у: Вести | 0

Дан изазова је међународно призната манифестација. Кординатор је ТАФИСА – Светска Асоцијација спорта за све. У питању је дан активног живљења у којем се не бирају најспособнији.

Дан изазова је већ традиционална, али и међународно призната и афирмисана манифестација, чију реализацију кординира ТАФИСА – Светска асоцјација спорта за све, а већ двадесетдве године се обележава код нас. Кроз овај програм се укључује више градова и општина у Србији.

Једнодневна спортско-рекреативна манифестација ‘Дан изазова’ одржана је 31.05.2017.године и на територији наше општине, а централни програм реализован је на помоћном терену Фудбалског клуба “ ВГСК “, a укупан број од више од 1000 рекреативаца показује да је манифестација у потпуности успела. Програм вежбања је био организован у нашим обдаништима, школама, спортским центрима, клубовима. Дан изазова је замишљен као дан рекреације, спорта, игре, такмичења и вежбања ради промовисања активног и здравог начина живота. Велико Градиште први  пут организује ову манифестацију, а организацију ове прелепе манифестације је одрадио Спортски савез општине Велико Градиште. Град партнер са којим ће се упоређивати проценат учешћа је град Звечан.

Захваљујемо се свима на учешћу, било нам је прелепо дружити се са Вама ! ! !