Аласке вечери у знаку спорта !

објављено у: Вести | 0

У Великом Градишту је  у склопу Аласких вечери у Градском парку одржан аматерски турнир у одбојци на песку. Било је пријављено 12 екипа, а екипе су биле подељене у две групе где су се по четири првопласиране екипе пласирале у четвртфинале. Првог дана су одиграни мечеви по групама, а другог дана мечеви за пласман.

Виђено је много лепих мечева, фантастичних поена, а све је то испратио и велики број љубитеља одбојке на песку. У полуфиналним мечевима виђене су веома квалитетне и неизвесне утакмице.

Први меч су одиграли парови Мандић / Пракљачић против пара Вучковић / Животић , а после велике борбе до победе од 2:1 долази пар Мандић / Пракљачић. У другом полуфиналном мечу, пар Блажевић / Мартиновић био је бољи од пара Богојевић / Тодоровић, такође са 2:1.

У мечу за треће место, Вучковић / Животић су савладали уморне Богојевића / Тодоровића са 2:0. Финални меч, пред великим бројем гледалаца, одиграли су Блажевић / Мартиновић против пара Мандић / Пракљачић, а после неизвесних завршница у оба сета до победе од 2:0 и освајања турнира долази пар Блажевић / Мартиновић.

У склопу Аласких вечери, на Сребрном језеру одигран је и ревијални меч у ватерполу између екипа Младог Радника из Пожаревца и дечака из Великог Градишта.

Ове манифестације је одлично организовао Спортски савез општине Велико Градиште уз техничку подршку Туристичке организације Велико Градиште